Vi samarbeider tett med leverandør vedrørende spesialproduksjon av spesifikt supporterutstyr, samt at vi kan tilby et bredt utvalg av profileringsutstyr/firmagaver, og kan via vår partner bidra med en betydelig kompetanse når det gjelder denne type aktiviteter.

Supporterutstyr som spesialproduseres krever volumbestillinger og hver enkelt produksjon vi leverer er på bestilling. Dette betyr at vi ikke ligger inne med supporterutstyr på lager – og tilbyr først og fremst produksjon av supporterutstyr til våre eksisterende klubbpartnere.

Ved å gjøre bruk av profileringsutstyr bygger klubben en profil både internt og utad, samtidig som det skapes inntektsgivende aktiviteter!

Supporterskjerf
Mest brukte supporterskjerf er dobbeltsidig acrylskjerf med innstrikket logo (supportermodell). I tillegg leveres dobbeltsidige acrylskjerf med brodert logo i endene. Vi kan også levere vevede enkeltsidige acryl-skjerf, og i spesielle tilfeller produsere trykkede silke- og satinskjerf. Alle skjerfene kan leveres i valgfrie pantone farger. Produktene kan leveres med egen etikett/label.

Supporterflagg
Vevede polyesterflagg. Gjennomtrykket logo som sees fra begge sider. Størrelser og farger leveres etter kundens spesifikasjoner. Mest brukte strørrelser er 70 x 60 cm og 1,0 x 1,15 m.

Diverse profileringsutstyr
Vi kan tilby rettede aktiviteter innen profileringsutstyr. Det kan være å sy sammen pakkeløsninger for internt salg eller for eksempel inntektgivende aktiviteter klubben ønsker mot egne sponsorer og samarbeidspartnere. Har klubben ideer til aktiviteter, så skal vi gjøre vårt ytterste for å levere det supporterutstyret din klubb har behov for.