logo-klubbportalenKlubbportalen AS

Gjennom Klubbportalen forhandler vi merkene Legea og Precision til det Nord-Norske markedet. Dette er våre hovedprodukter som vi jobber med ut mot idrettslag og foreninger i Nord-Norge. Klubbportalen holder til i Tønsberg og har det Norske hovedlageret også plassert i Tønsberg. Produktene du finner på klubbportalen sine websider er varer som lagerføres i Norge, men gjennom den internasjonale katalogen kan man finne et stort utvalg og garantert noe for deg.

 

m&m-logo200pxReklamebyrået mål & mening

Etter at vi fikk avtaler med noen idrettslag så vi raskt behovet for å kunne få produsert opp transfermerker til trykk på drakter og annen bekledning. Derfor har vi valgt å samarbeide med Mål & mening på Sortland for produksjon av reklamemateriell.

 

 

 

synfiber-logoSynfiber

Etter ønske om arbeidsbekledning fra noen av våre kunder har vi inngått et samarbeid med den Norske produsenten Synfiber som leverer arbeidstøy av høy kvalitet. Arbeidstøy kommer vi til å selge under navnet “Workfix” og vil gå ut til bedrifter rundt om i Vesterålen med gode tilbud.

 


Trykk på logoene for å besøke websiden til våre samarbeidspartnere.

Vi jobber kontinuerlig for å kunne tilby våre kunder et best mulig tilbud og derfor ser vi hele tiden etter samarbeidspartnere som kan gjøre oss til en samarbeidspartner for din bedrift, idrettslag, forening eller kompisgjengen.